Masallar diyarının mekanı - Sihirli Spatula

Şimdi size gidince hayran kalacağınız tam bir Alice Harikalar Diyarı olan mekandan bahsedeceğim. Bu yer İstanbul Acıbademde bulunuyor. Yani Acıbadem Caddesinde. Zaten caddeden arabayla geçerken bile dışardan insanın dikkatini çekiyor :) İşte mekanımızın dışarıdan görünüşü;
Böyle şeker gibi kapısı, mükemmel vitrini ve harika masalarıyla insanı kendine çekiyor.
Peki içerisi nasıl? Önce o ilginç ve birbirinden şeker pastalarını görüyorsunuz girdiğinizde, daha sonra üstüne birsürü kağıttan notlar asılmış ve üzerine gelinlik gibi kıyafet giydirilmiş bir mankenimiz bekliyor kenarda sizi :) Aslında insan düşünüyor bu mekana erkeklerde geliyor mu diye, ama onlarda geliyor tabiki, Çünkü tam bir kız mekanı olduğunu düşündük :)
Bir başka hayran kaldığım nokta ise bu duvara asılmış dekoratif tabaklar. Cupcakeler, pembeler, pastalar, topuklu ayakkabılar üstlerinde ne ararsanız var ve hepsi birbirinden güzel :)

Böyle mekanlara gidince insanın şirin mi şirin bir cafe açası geliyor. Şimdi size bir de pastasını göstereyim, Tamda mekana yaraşır bir şirinlikte kendisi :)
Bu mekanda menüsünden tabağına, peçetesinden çatal kaşığına, tuzluğuna kadar en küçük detaylar bile düşünülmüş ve mekanın konseptine göre hazırlanmış hepsi. Gerçekten bir kere gidince mutlaka tekrar gitmek isteyeceğiniz bir mekan. 
Benim içtiğim kahve; Sihirli Spatula kahvesiydi ve ilk yudumda sıradan bir kahve olmadığını farkettim, tek kelimeyle bayıldım kahveye, tekrar gidip tekrar içmeyi istediğim doğrudur :)

Başka yazılarımda görüşmek üzere, giderseniz mutlaka yorum bırakın :)

Yorumlar